Vilken himla bra helg jag har haft!

Så brukar man knappast säga om man jobbat hela helgen, men har man mitt jobb så kan man inte annat tycka :) Jag har haft tid på centret både lördag och söndag, + två hälsoträffar på söndagen.
Det är alltid skojjigt med dessa träffar. Att få träffa nytt folk, som är glada, trevliga och förväntansfulla! Och att bland alla desssa finns alltid någon som jag får ännu bättre kontakt med. Som vill något med produkterna, vilket gör att vi håller mer eller mindre kontakt. Så himla roligt!

För så är det. Ganska många faller ju bort. Dom som är med i gänget ett tag, men sen halkar ur. Allting är inte för alla. Men dessa som stannar. Som förgyller min vardag helatiden. Som ger mej chansen att nå ut till ännu flera människor. Det är så himla härliga människor!

En fördel är ju faktiskt med mitt jobb, att jag kan välja vem jag vill jobba med. Vem som är värd tiden så att säga. Detta gör ju att jag alltid har bara inspirerande trevliga människor omkring mej!

Lovet it! Jag har faktiskt bästa jobbet i världen!

Nu närmar sej en tripp till Malmö för att fira herbalife 20 år i Sverige. Ska bli fantastiskt roligt, och ännu roligare är att med mej på denna resa kommer två nya deltagare, som aldrig varit på ett event tidigare!

Happy monday!

IMG_4503

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach