Men godmorgon!

Här sitter jag med brasa i spisen, ljus på och några med kaneldoft (hehe), väldigt avslappnad start på morgonen måste jag säga! :)

Fredag idag, imorrn väntar skepparbal, kära nån. Jag ska faktiskt ta mej i kragen och fara till frissan, verkligen dags att klippa barret. Men efter att ha haft kort hår länge så tar denna utväxtfas oändligt lång tid, och undertiden ser frisyren alldeles katastrofal ut.

IMG_2726Korthårig med kära vänner.

Denna vecka har det blivit bra med träning. I måndags var jag på gym (överkroppspass) + tabataträning direkt efter. På tisdagen var det gummibandsgympa, onsdag gym (underkroppens tur), torsdag bodypump + zumba. Idag gör det ont i varje del av min kropp, speciellt dom stackars benen…
Jag hade tänkt träna idag också, typ kettlebells hemma i köket. Men jag känner att mina ben inte orkar det, idag måste kroppen få vila. Det tråkiga är att jag hinner inte träna i helgen, inte ordentligt iaf. Kanske får bli ett eller två Paolopass? 15 minuter from hell, hehe!

Bild 2014-08-17 kl. 10.58Bild inte alls från idag.

Frukostshaken var den nuvarande favoriten. Naturell joggis, chiafrön, F1 jordgubb, ett rått ägg, mangobitar och spenat. Miximixi och slurp!

 

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach