Jag älskar tapeter. Att titta på dom, drömma, fundera… Våra kökstapeter är dom finaste jag någonsin sett, så perfekta i ljuva pastellfärger med snirkliga tulpaner. Jag hoppas den tapeten ska sitta på våra väggar i evigheters evigheter!

IMG_4356

Kökstulpaner <3

Jag gillar också våra halltapeter, som vi har i hallen både uppe och nere. Dom är svagt gråa med små blommor i snirkligt mönster på. Passar bra i ett gammalt hus och är ljuva färger.

IMG_6140

Suddig bild på halltapeten.

I vårt sovrum har vi en fondvägg med lila fåglar på. Låter crazy men är superfint. dom övriga väggarna är vita och stillsamma. Passar så himla bra till bröllopsfotona som vi har i storformat på ena vita väggen, dom går ju också i lila :)

IMG_6605

I flickornas rum är det fina tapeter som jag hoppas ska hålla ett antal år till. Vi valde medvetet bort ”barntapeter” men figurer och sådant, för att slippa tapetsera om alldeles för snart :)

Men så var det ju då ett bekymmer. Vardagsrummet. Jag vet inte alls varför vi valde dom tapeter som vi gjorde. Dom är fina och många berömmer dom, men dom är inte alls stilen som resten av huset har. Dom är alldeles för moderna och liksom futuristiska med sina vågiga former. Inga pasteller så långt ögat kan nå.
Så. Det första rum som ska tapetseras om kommer att bli vardagsrummet. Jag har hittat typ tusen tapeter som jag sklle vilja ha, men frågan är om jag inte idag hittade den absoluta favoriten?

ernstÅh du ljuva Ernst…

Jag fullkomligen älskar denna tapeten! Den är så ljuv och stillsam och fin, och skulle passa som handen i handsken i vårt vardagsrum…

Det är nu processen startar. Att-övertala-sin-mat-att-han-också-vill-ha-nya-tapeter. Önska mej lycka till!

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach