Lite nu som då kollar jag statistiken här på bloggen. Det är intressant att se vad ni klickat mest på, vilka inlägg ni lagt mest tid på att läsa, och vad som läses mest i olika perioder.

Om man ser från början, på dom mest klickade inläggen, så ligger muggkakan på fjärdeplats. Det är många som lagar den (hoppas ni anger källa, eftersom det är mitt eget recept! :) )

Inlägget om att vara gravid i skärgården toppar fortfarande klickstatistiken (pga detta inlägg har några slutat följa med både på facebook och instagram, det upprör alltså fortfarande!)

Roligt är att så många läser info om företaget (borde uppdatera den…) och att ni klickar i allmänhet runt på hemsidan, det gör mej glad!

Jag ser att 33 % av läsarna är mellan 25-34 år, 45% av er är kvinnor och att 3% av er har angett cykling som intresse (hej och välkomna!).

Fortsätt besöka hemsidan, kom med feedback på vad som är bra eller mindre bra, vad ni saknar eller vill ha mera av, det är ju för er som det är aktivitet på energikompaniet.ax!

IMG_5532

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach