Varje dag när jag loggar in på facebook möts jag av statusar om sjuka barn. Dom blir sjuka om varann och föräldrarna vabbar i veckotal.

Jag blev att fundera på detta. Våra barn har inte varit sjuka alls (utöver vattkoppor, som båda hade under hösten!). Inga förkylningar, ingen knackande hosta eller feber. Ingenting! det är ju fantastiskt!

Jag är helt övertygad om att det är för att båda tjejer börjar varje dag med en hallonsmoothie med herbalife. Varje dag.

Vi mixar frusna hallon, banan, bladspenat (den märker dom inte, hihi), naturell joggis, chiafrön och herbalifes proteinpulver. Dom älskar det, det finns inte på kartan att börja dagen med något annat än en läskande god smoothie (+ett antal skorpor).

Precis som för oss vuxna (som heller inte varit sjuka) så ger detta jämnt blodsocker vilket hjälper kroppen att bygga upp ett starkt immunförsvar! Givetvis kan man bli sjuk ändå, immunförsvaret håller inte allting borta, men väldigt mycket.

Så en smoothie om dagen hör ni, good shit! Dessutom äter dom herbalifeline, alltså omega 3. Dom tuggar på kapslarna (dom är ju så goda?!) och nojsar om fler.
Herbalife har lite örter också i sina kapslar, bland annat pepparmynta, som ser till att dom är goda, och det blir inga ruttna fiskrapar efteråt :)

 

 

IMG_6224

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach