Ännu en tur i skogen. Idag kom Mr med, vilket alltid gör springturen lite mera ”exotisk”, eftersom han får infall av alla slag medans han springer.

Som idag. att vi skulle springa i vattnet (vi måste ju träna?). Så det gjorde vi. Jag har ingen aning om temperaturen, men runt en 5-6 grader borde det bara, rätt ruggigt.

Så vi sprang på!

Med oss hade vi våran Cola, och Mr´s föräldrars Yakki. Bra springsällskap, inte direkt så att energin tar slut i en sådan jycke… håhå!

Nå. Vi tog oss runt 5,2 km i skogen. Asjobbig terräng, men det är bara att harva på. Tyvärr känner jag att jag fått ont på ovansidan av höger fot, antar att jag stigit snett (nähä!) och kanske inte vilat foten så som jag borde efteråt.

IMG_8156 IMG_8159 IMG_8161 IMG_8162

Mr springer i utan tvekan. Jag efter. Och förvånande nog båda hudar! Varken Cola eller Yakki är egentligen några simmare, men tränar man inför tjurruset så gör man :)

IMG_8167

Smickrande. Fy sjutton vad det kan suga i benen av att springa i vatten och mossa. Medans jag låg och avled en stund så hade vissa lite energi kvar, så att säga…

Här skulle det vara en filmsnutt men det fungerar av någon orsak inte att lägga in.  Men klicka HÄR för att se två energiska vovvar :)

IMG_8175

 

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach