Söndag idag. Kämpar på med ryggskott sedan i torsdags. Så himla irriterande och begränsande.

I helgen har jag avverkat en Åboresa, ett femårskalas och ett sjukt barn i vattkoppor, och såklart är Mr på jobb (lagen om alltets jävlighet ni vet). Allt detta hade ju gått fantastiskt, om det inte vore för att min rygg bestämde sej för att strejka. Opassligt minsann. Kalaset gick för övrigt lysande, jag är förärad med världens bästa svärföräldrar som bor bara några meter bort (bokstavligen, vi bor på samma tomt), som kom och städade, bakade och rustade åt mej.
Det finns nackdelar att bo så nära sina svärisar, men fördelarna överväger. Dom är fantastiska!

Hela sista perioden har varit en svacka kostmässigt och jag har gått upp flera kilon, men måndag är min ”kom igen för i helvete Åsa”dag. Jag ska börja träna och äta efter schema för att hitta mej själv igen. Det ska bli skönt, jag längtar dit. Jag längtar bort från dessa pluskilon som kommit, jag längtar till känslan när jag mår bra i krpppen, är stark och frisk. (Jaja, jag är stark nu också, bara ryggen skulle funka, akilleshäl etc…)
Jag brukar tänka på det där, när man hamnar i det läget att man skiter i allt och ger upp? För så måste det ju vara om man är mycket överviktig? Någonstans har man tappat tråden. Jag tror det är så lätt hänt, iaf för endel personligheter (vi är ju olika, allihop). Jag är glad och tacksam sålänge jag i tid inser att dra i bromsen, att jag inte mår bra av att tappa mej själv.

Det härliga är ju faktiskt, att var man är kan man vända skeppet, börja om, ta nya tag. Ger man upp når man aldrig sina mål, eller hur?

Nu har jag en spännande vecka framför mej. På fredag åker jag ner till Malmö för att åter gå på ett tvådagarsevent med herbalife. 20års jubileum minsann! Klackarna i taket!
Förra året i Malmö var det halloweentema, då såg det ut såhär:

IMG_1583

Tjusigt :)

IMG_1527

Batwoman och häxan?

IMG_1515

 

IMG_1517

Och så är det ju dessa härliga vänner. Snacka om att gå all in i temat!  :) Fantastiskt!

Roligt ska det bli, som alltid!

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach