Startpage-1

Bli ditt bästa jag!

Herbalife har i 33 år jobbat sig fram mot en bättre folkhälsa. Idag har företaget 33% av världsmarknaden.

Herbalifes vetenskapliga råd, gruppen för medicinska frågor och det medicinska rådet är de vägledande krafterna bakom Herbalifes branschledande framgångar. Teamet består av respekterade forskare och experter som styr utvecklingen av Herbalifes produkter genom forskning och produkttester, och ser till att Herbalifes kvalitet lever upp till de högst ställda normerna inom branschen i dag. Herbalife är numera världsledande inom näring och hälsa, och kan stoltsera med en nobelpristagare inom medicin i sitt forskarteam! Herbalife verkar i 88 länder världen över, och har över 100 miljoner nöjda kunder. Företaget tar ett stort samhällsansvar genom HFF, en icke vinstdrivande organisation, som hjälper barn i nöd världen över.

Vem är jag?

Jag heter Åsa Enqvist, och jobbar som wellnesscoach. Jag kom i kontakt med herbalife våren 2012, när jag var mitt i studier till hälsocoach på Väddö folkhögskola. Jag började använda produkterna, och pga mitt snabba resultat inom träningen så kände jag direkt att detta vill jag ge flera chansen att testa!

I mars 2014 öppnade jag och 5 kollegor äntligen ett wellnesscenter i Mariehamn. Där erbjuder vi hälsoträffar, viktutmaningar, behovsanalyser, kroppsscanning och träning med 24FITCLUB – gratis träning! Vill du komma på besök till centret, eller veta mena on någon av dom aktiviteter vi erbjuder? Ta kontakt med mej så hjälper jag dej!

Jag har även några träningar i Folkhälsans regi. Varje onsdag tränar vi bodypump (licens från aerobicweekends, 2011), på måndagar är det seniorgympa och på tisdagar är det HIT (högintensiv träning) för hela slanten!

Jag älskar mitt jobb! Att möta människor i olika skeden i livet, och tillsammans kunna jobba mot ett mål är härligt och inspirerande, oavsett om målet är att bli piggare i vardagen, eller kanske att förbättra sina träningsresultat!

IMG_5531Rostock-Prag 2014                                  Travemünde-Köln 2013Profil