Det har rasslat in endel nytt i träningsgarderoben på sista tiden. Jag är ju en REAshopper ut i fingerspetsarna ska ni veta… (Om man shoppar på REA så sparar man ju pengar, och får mera att handla annat för, kvinnlig logik!).

IMG_8057En väldigt gul löparväst från newline. Tunn men vindtät, perfekt får vårens springturer. Ett tar asics gel-electro33 till Mr, och ett par asics kayano till mej (YEI!). Dessutom ett par pronationssulor från technogel, och en dunjacka från salomon.

Jackan hittade jag i Åbo, nedsatt med 151 €, från 250€ till 99€, ett kap! Kayanoskorna har jag önskat länge, men här hemma kostar ett par 199€ vilket är rätt mastigt för att tassa runt byn lite nu och då. Dessa hittades dock på nätet till priset av 107€, kap igen! Mr´s dojjor var nersatta rätt mycket dom med, och likaså västen.

Både Mr och jag är trogna asics när det gäller löpning. Jag har inte hittat någon sko som passar mina fötter så bra som just dessa. Utöver dessa kayano (välbeprövad modell) så har jag ett par asics gel-noosa  (pga snygga) och ett par asics nimbus (att springa i skogen med. Dessa saknar pronation, vilket gör att dom inte är bra för mina fötter att springa på hårt underlag med, Värken kommer genast).

Hunden på bilden är alltid nedsatt i pris, pga jätteknäpp :)

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach