Den 28 februari, en lördag, ska jag ha meandiparty.  Det har blivit så, att någon här på Enklinge ha ett party för varje säsong. Ganska ofta är det jag, kanske jag är mest ivrig?

Jag gillar verkligen deras kläder, speciellt vuxenkollektionen. Jag gillar dom mjuka materialen, fin passform och ganska ofta lite roliga tyger.

Barnen brukar också få varsin tunika eller så, men nu har båda tjejer rätt många, så kanske skulle jag testa något par byxor åt dom? Dom fick varsinna mjukisbyxor för nått år sedan, som dom hatade, hehe. skit också. Är ju inte kanonbilligt, så jag vill inte gärna köpa något åt dom som sedan inte används…

Mina tjejer har aldrig velat ha jeans (mammas flickor), utan mjuka sköna leggings. Men sedan stora S började skolan har hon mer och mer gått med på att använda jeans, speciellt om dom är av den mjukare varianten. Så kanske dessa från vårens kollektion skulle funka:

me1

 

Till lilla S skulle jag kunna tänka mej dessa, ljuvligt mönster:

 me2

 

Till mamman då? Jodå, där fanns faktiskt flera plagg jag blev lite sugen på. Sen brukar det ju vara så också att plaggen är finare i verkligheten, än på bild. När man får prova och känna.

me3 me4 me5 me6 me7me8

Från vänster:

Rosa tröja med ankartryck på ryggen. Ser avslappnat skön ut, och ankare passar ju bra! Klänning med knasigt mönster. tror iofs inte att det är min modell, då det står att den är rak i formen, men tyget var riktigt härligt! En scarf i leoprint. Jag gillar scarfar! Svart klänning i exakt min modell. Denna hoppas jag mycket på. Och kjolen… Till denna kjolen vill jag ha ankartröjan… Och till sist leobrallor. Ser precis som tröjan riktigt avslappnade ut, men ändå inte loppiga, som mina övriga hemmabyxor. Dessa skulle nog funka på sommarens jobb också!

Sådär ja. Nu kommer jag inte att köpa sex plagg åt mej själv, inte ens om alla skulle passa. Jag kanske väljer ett, eller två. Är spenderarbyxorna på blir det tre men det hoppas jag inte, haha!

Ni är varmt välkomna den tjugoåttonde, meddela innan bara så jag har koll! :)

Fin torsdag på er, se till att göra det bästa av dagen trots att den är grå, regnig och blåsig!

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach