Sista dagen av 2014. Det är många årssammanfattningar som cirkulerar runt nätet, men jag hittar ingen som passar mej just nu. Så jag tänkte skriva en målsättninglista istället!
Vad jag vill ha ut av 2015 helt enkelt!

Så, let´s start.

1. Det stora målet, som jag ägnat ett eget inlägg redan.  Att hitta mej själv, och att (host harkel) på vägen dit ska passa i min klänning. Hehe.

2. Ordna minst en fest. Måste man verkligen ha en orsak att ordna fest? Livet är för kort för att vänta på orsaker!

3. Resa! Barcelona och Prag finns i tankarna. En resa till svenska västkusten också, den har vi planerat många år redan. Kanske är 2015 året då den blev av? Legoland vill jag också besöka, flickorna skulle älska det.

4. Bli bättre på att bjuda hem gäster. Jag älskar att umgås, ändå är jag rätt dålig på att bjuda in. Det måste ju inte vara trerätters, varför inte bjuda in till onsdagens spagetti med köttfärssås?

4. Prata mindre. Jag pratar verkligen jättemycket. Det är sån jag är. Men det vore ju inte helt fel att tagga ner lite och låta andra prata lika mycket. ska jobba på det…

5. Njuta av nuet! Min personlighet är väldigt mycket påväg. Någonstans helatiden. Jag vill lära mej att mera njuta av nuet.

6. Laga minst en ny maträtt i veckan! Det är dötrist att gnussa ihop samma mat helatiden. Variation tack! Kanske skulle jag skriva en lista med vilka rätter jag vill hinna med under året?

7. Spara mera pengar. Jag öppnade nyligen mitt första fondspar åt mej själv. Jag vill spara och se pengarna växa!

8. Utvecklas och nå framgång i mitt jobb.

9. Få bra resultat i min träning. Jag vill cykla halvvättern snabbare än tidigare, och springa tjejmilen snabbare än förut. Jag vet vad som krävs för att klara detta, TRÄNING, och jag är på g :)

10. Delta i flera olika lopp. Tour de Helsinki på cykel kanske, helvättern hade varit häftigt men vi missade anmälan (kanske lyckas få tag en en biljett som någon säljer just innan loppet).

 

IMG_1571

Vi ses på andra sidan årsskiftet!

 

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach