För ett tag sedan skrev jag på facebook att jag längtar efter fest. Om jag ska bena i det så är det inte direkt party och dansa på borden som lockar, utan mest att komma ut, träffa folk, få en chans att klä upp mej lite (hejdå mjukisbyxor).

Just då såg jag ingen fest i närmaste framtiden, men antagligen hade jag hemmaglasögonen på mej (ser bara tvätt, disk, dammråttor…). 

Inkommande helg är det ju 20årsjubileum i Malmö, med tema FEST! Det gäller alltså att vara lite tjusig. Tjoho!

Om två veckor blev vi mitt i allt bjudna på skepparbal. Mr´s storebror blir klar kapten (herregud vad jag är imponerad, vilken kille!), och det ska såklart firas. Att vi blev medbjudna är ju fantastiskt, och här blir det att dyka in bland balklänningarna (snacka att dyka grunt, jag äger bara en…). 

IMG_1431Min enda balklänning. Ingen direkt vinterfärg, men varför kan man inte ha en vattenmelonfärgad klänning i November? :) (ja, så heter färgen…)

Efter dessa två helger så kommer det raska tag en helg i huvudstaden, Helsingfors. Vi ska dit och fira Finlands självständighetsdag. Gå på krigskyrkogården, se paraden, besöka julmarknaden, och framförallt, äta på lyxig resturang. Halleluja! Fram med tjusiga outfiten igen alltså.

Kanske inte läge att pipa om att ingenting händer? :)

IMG_2699Denna tygrika skapelse har faktiskt använts två gånger. Här på ett herbalifeevent i Stockholm, med galamiddag!

 

 

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach