Det är något visst med utmaningar som jag har svårt att motstå. Och då framförallt fysiska utmaningar.
Skulle någon utmana mej på fallskärmshopp, bungy eller något liknande skulle jag aldrig anta, men när det handlar om en personlig prestation…

Det var så cyklingen började. Det kom ett mail om att cykla halvvättern i Team Herbalife, jag anmälde mej och googlade efteråt vart Motala är och hur långt lopppet är. Hyrde en beggad cykel i uselt skick och cyklade.
På samma väg hamnade jag med på cyklingen till Köln, och till Prag…

(Här måste jag stanna och påminna mej. JAG har faktiskt cyklat till Köln i Tyskland. Och Prag i Tjeckien. God dammit Åsa!!)

Laxness arena i Köln

I mål i Köln! Känslan här var obeskrivbar!

IMG_5736Och här i Prag, yey!

Nå nu då. Nästa utmaning har landat.
Jag har några vänner som deltagit i diverse tough vikinglopp , toughest och liknande, och jag har verkligen tyckt att dom är ju helt från vettet, som ställer upp i ett sådant lopp. Verkligen fullkomligt sneda som gör en sådan sak.
Men så kom ju min älskade make häromdagen med idén att vi ska springa ett dylikt lopp. Min första tanke var absolut nej, det finns inte på kartan.

Men så började jag tänka på saken, och övergick sakta till varför inte? Varför skulle inte jag klara ett sådant eländeslopp?

Så, här är vi nu, anmälda till tjurruset i Stockholm.

Jag tänker ju nog än att tjurruset är lightvarianten av dessa. I alla fall på det viset att det är inga isgravar, elslingor eller oöändligt höga väggar som man ska över. Det verkar endast vara.. ja… en himla massa lera. Och vatten.

tjur tjur1 tjur2 tjur3 tjur4 tjur5

Alla bilder lånade från tjurruset.se

Till saken hör att vi vill inte göra detta ensamma, så vi öppnade upp utmaningen på facebook! Känner du att du vill vara med i Team Stubbkärr? Tvekan inte!

Ta kontakt, så hjälper jag dej att hitta vårt evenemang :)

Klart är i alla fall att man måste lägga fokus på min löpträning. Minst två pass i veckan varav det ena är i skogen. Så länge flugeländena håller sej borta måste det bli skogsspringande. Måste måste måste.

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach