Söndag, sista chansen att få till ett träningpass denna veckan. Det får man inte missa! Veckan som gick har bestått av bodypump, två intervallpass i backe, två gymbesök, 5 km promenad alla dagar + och så dagens boxpass.

Så himla roligt att slåss alltså! Och makalöst hur pulsen rusar i höjden!

Vi konstaterade snabbt att detta med söndagsbjudning som innehöll ”te och box” var en genial idé, kommer nog att upprepar flera söndagar! Som vanligt dock när träningen upptar endel av tiden så blir ”prattiden” för kort. Vi hann liksom inte klart, som vanligt (vi bor på varsin ö i samma kommun och är beroende av färja för att kunna ses, som går på fasta tider och helgerna körs det inte många turer…).

För att ha något trevligt till fikat så mixade jag ihop lite vad som fanns i skåpen, och resultatet blev kokosbollar med citron, inte alls så tokiga! Syrliga och crunchiga, inte sött. Prova!

2 dl mandel med skal (kan säkert ta vilken nöt eller frö du vill, prova dej fram!)
2 dl kokosflingor

2 msk kokosolja
10 dadlar

Rivet skal av en halv citron, gärna eko
Saften av samma halva citron

Mixa allting tills det klumpar ihop sej i mixern, rulla till bollar! Simple as that!

citronbollar

Vad har ni gjort denna söndag? Och hur går det med sockerfria Januari för er? Det var rätt många som ”anmälde” intresse för att göra detsamma, lägga undan sockret hela månaden :) Dela med er i kommentarsfältet!

För oss går det superbra. Barnen var på kalas till en klasskompis i lördags, då fick dom fika, men inget godis. Jag åt en apelsin :p

Så både Mr och jag har fixat detta riktigt bra. Riktigt roligt dessutom att känna att suget är nästans borta! Just nu, dessa dagar då det är mensdags, är suget större än annars, men jag håller mej. Kidsen fick ju massor med godis när dom sopade ut julen, som vi har sparat tills det blir en efterlängtad lördag i februari. Men just att jag vet att det finns sjukt mycket bara några tuppsteg bort gör ju att jag tänker på det. Tänker godis, och då kommer ju suget. Men det är ju dessutom kidsens, så även om jag inte hade detta mål så är det fult att ta godis av sina barn :p

Nepp, vi kör på! Inte mycket av januari kvar nu, kanske borde fortsätta i februari? :)

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach