Idag är verkligen en sådan dag när energin är som bortblåst. Jag har känt mej frusen, skulle helst ha velat ligga på soffan under dubbla filtar och se på film (hinner iofs med det ännu!).

Men jag hade lovat mej själv ett träningspass idag, och jag jag gett mej det löftet så ska det mycket (lathet) till innan jag inte genomför det.

Så. Jag snörde på mej springskorna och tog mej ut på 5 km. Det var motigt som tusan, tråkigt och tungt. Men jag gjorde det! Inte mina bästa 5 km, men betydligt bättre spenderade 30 min än om jag legat på soffan!

Bild 22-02-2015 kl. 13.16

Medans rebuilden går in passar jag på att ha färg i barret. Mina gråa hår har fått härja vilt ganska länge nu, men det finns ju en gräns, även för mej. Köpte nån ”mörkblond” färg som jag tänkte skulle vara rätt nära min egen, med tanken att endast dom gråa håren skulle färgas liksom, en enhetlig skala på det hela.

Men satan perkele (man får svära när det gäller gifter) vad det svider och stinker! Jag kan knappt ha ögonen öppna??! VAD ÄR DET FÖR GIFT JAG SÄTTER I HUVVET? Och hur länge tar det innan jag kan säga hej till cancer och hens fula kompisar, på grund av att jag är fåfäng och sätter skallen full av gift?

Dessutom börjar jag undra om jag köpte BLEKMEDEL? Tänk om jag sköljer ur och hela håret är orange?

Fortsättning följer antar jag…

 

 

 

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach