Hörni kära vänner! I slutet av december när jag aviserade att jag måste få ordning på mej själv, var ni många som tjoade och ville vara med (inlägg hur det går kommer senare)!

Jag var inte mogen för det då, jag kände att jag måste hitta mej själv lite först bland all choklad och hormonrus.
Men det har jag gjort nu. Godismumsandet är kraftigt reducerat, blodprover är tagna för att förhoppningsvis få svar på om det återigen är testosteronet som jä**as med mej. Jag har fått in en träningsrutin som jag mår så otroligt bra av, jag känner mej stark och njuter av det.

MEN!!

Arslet minskar inte, snarast tvärt om. Detta är en kombo av hormontuppjucket och något som jag inte vet, men i alla fall så känner mej mej redo och mogen för extra pepp angående detta!

Så därför tänkte jag att ni, och gärna flera med er, som anmälde intresse till att också ta tag i er själva då i slutet av december, tillsammans med mej, ger oss själva 3 månader.

Jag tänker att vi ska peppa varandra med träning och kost, dela med oss av kärlek och lyckorus när det går bra, hjälpa varandra när det är strävt. Vi kör scanning en gång i månaden (4 gånger sammanlagt) och följer våra resultat. Ser vad som funkar , och vad som inte funkar. Rättar till, och kör igen!
Jag skapar en facebookgrupp för detta ändamål, som är hemlig och bara vi kan se såklart. Alla kör efter egna förutsättningar, både angående kost och träning, med en extra knuff såklart :) Vi ska ju göra detta för att hitta våra fällor, och lära oss gå runt dom!
Scanningen är on me.

Vad tror ni, vilka är med? Vem vill ge sej själv tre månader för att må bättre, hitta fokus och ta sej an sommaren med mera energi?
Maila energikompaniet@aland.net, eller inboxa på energikomaniets facebooksida!

För den som vill, använd taggen #3månaderanamma :)
För hallå, visst har vi tre månader att ge oss själva? Vi startar 1 mars, och gnussar på till sista maj!

bild 2

 

signatureÅsa Enqvist, wellnesscoach